CHIDóZ HAARLEM

CHIDóZ HAARLEM Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 687 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chidóz Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

4 aug 2022 om 10:29 Super burritos - alles noch heiß und lecker. Danke!
29 jul 2022 om 22:02 In plaats van de Power Burrito is een sterk afwijkende burrito bezorgd onder meer zonder geitenkaas en guacomole. Wel lekker maar niet wat we besteld hadden. De rest van de bestelling klopte wel.
23 jul 2022 om 21:35 Stukjes bot (of in ieder geval iets ondefinieerbaar hards) in de kip in je eerste paar happen haalt het verder lekkere eten toch wel flink naar beneden.
7 jul 2022 om 22:34 Een aanrader! Goed gevulde en heerlijke burritos....
29 jun 2022 om 23:40 Om 18 uur bestelling geplaatst, gewenste bezorgtijd om 19. Tijd werd steeds later en bezorger van Thuisbezorgd zat al daar te wachten. Uiteindelijk kwam het pas om 19.45. Eten was opzich prima, maar het extra wachten zeker niet waard
23 jun 2022 om 7:26 Snelle bezorging en lekker eten!
20 jun 2022 om 6:47 Heb de afgelopen week 3x besteld en kan niet anders zeggen dan dat het verukkelijk was.
15 jun 2022 om 9:57 was lekker pittig en smakelijk
11 jun 2022 om 18:40 Heerlijk eten, goede smaken en snel bezorgd
10 jun 2022 om 21:51 We hadden het een tweede keer gewaagd, nadat vorige keer onze bestelling mis was gegaan. Toch vonden we het eten erg tegenvallen. We hebben de helft weggegooid, wang het smaakte niet.