CHIDóZ HAARLEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 911 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chidóz Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

3 jun 2024 om 22:37 Heerlijke burrito’s!
2 jun 2024 om 0:34 Het duurde kanker lang, maar het lag niet aan chidoz maar aan de thuisbezorg bezorger want ik had thuisbezorg gebeld. Ik wil een excuus van thuis bezorg anders bestel ik nooit meer bij ze
28 mei 2024 om 21:47 Lekker eten en nog goed warm. Bezorgtijd was alleen erg lang.
22 mei 2024 om 14:35 Precies wat je verwacht van Chidoz. Was lekker, porties zijn prima, kwam niet superwarm aan maar op zich warm genoeg.
16 mei 2024 om 0:19 Eten was goed en warm,maar bijna 2 uur wachten is vrij lang,zelfs voor thuisbezorgd
10 mei 2024 om 17:26 Het duurde verschikkelijk lang werd maar steeds uitgesteld enorm min punt, geeft ons wel de volgende keer te denken
28 apr 2024 om 19:39 Erg lekker, al de derde keer dat ik daar besteld heb. Alleen vind ik het best prijzig. Helemaal wanneer je voor 1 persoon besteld en laat bezorgen.
21 apr 2024 om 8:01 Zoals altijd, heerlijk
18 apr 2024 om 23:29 Eten was echt koud. Met opwarmen wordt de mexicaanse maaltijd een slappe hap. Kreeg 10% korting op volgende bestelling aangeboden, wat volgens mij niet in verhouding staat. Niet meer dus.
12 apr 2024 om 22:19 Ik moet zeggen dat ik wel eens lekkerder heb gegeten van chidoz. Eten was niet echt warm en de kleine burrito was niet zo goed gevuld als ik gewend ben. Ik hoop volgende keer beter!
2 apr 2024 om 20:34 de nachos zoete aardappel waren heel erg lekker maar het is helaas wel prijzig
27 mrt 2024 om 20:02 Zoals altijd een heerlijke verse, Vegan burrito. Een echte aanrader.